Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Cum a fost la finala ZNDK

28.11.2017 10:50:15

In weekend-ul ce tocmai a trecut a avut loc finala ZNDK, organizata la Bucuresti in cadrul Asia Fest, unde au intrat in finala si cativa dintre colegii nostri. Abia asteptam sa va povestim cum a fost si, cu toate ca niciunul dintre participantii din Oradea nu au ajuns pe podium, a fost o super-experienta si in mod sigur mai vrem!

Ziua a inceput cu inscrierile si concursul de incepatori, unde au fost peste 180 de participanti care aveau sanse sa se califice in finala. Pana au concurat incepatorii am avut ocazia sa ne antrenam si sa vizitam si celelalte evenimente din cadrul Asia Fest; ne-au captivat expozitia de fotografie subiecte asiatice, standurile cu mancare si bautura specifica asiatica, dar si scena cu show-uri asiatice (geisha, samurai etc).

Pana la ora 5 cand a inceput finala ZNDK toti jucatorii s-au antrenat din greu, au fost nenumerate sedinte foto si sesiuni de autografe din partea jucatorilor PRO SWEETS Bryson Lee, Max Norcross, Oase si Alpha. Au fost prezenti si vloggeri cunoscuti precum XREMUS, Albert KSV, iNicolas.

La finala ZNDK au participat aproximativ 60 de concurenti foarte bine antrenati, iar organizarea a fost foarte buna, atat din partea celor de la Asia Fest cat si din partea de echipei ZNDK.

Toate privirile s-au indreptat spre trofeul concursului ZNDK, in forma de kendama, creat manual de Kazuma IWATA de la Mugen Musou, cu 3 straturi de aur de 24 de karate. Trofeul e singurul de acest gen realizat de Kazuma Iwata pentru un astfel de concurs, pana acuma a realizat doar pentru campionatul international trofee de acest gen.

Membrii juggler au avut o experienta foarte placuta, cu siguranta vom mai fi prezenti la astfel de evenimente.