Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Astrojax

21.05.2010 04:10:00
Cu toate ca romanii au inceput sa guste tot mai mult arta jonglatului, preferintele lor nu includ jucarii precum: astrojaxmaciuci (popice) si prea putin yoyo si mingi de jonglat.

Cu toate ca romanii au inceput sa guste tot mai mult arta jonglatului, preferintele lor nu includ jucarii precum: astrojax, maciuci (popice) si prea putin yoyo si mingi de jonglat. Noi, cei de la Juggler.ro ne-am propus sa actualizam fiecare dintre aceste intrumente de jonglat pentru ca ar fi pacat sa le omit din lista noastra de preferinte, cand sunt cel putin tot atat de fun si cool precum poi-urile, diabolo-urile sau flowerstick-urile, nu-i asa?

Astrojax, spre exemplu, a fost inventat de fizicianul Larry Shaw, din dorinta de a crea ceva cu totul nou, ce avea sa sfideze legile gravitatiei, dar in acelasi timp sa constitue un nou mod de joaca, sa incite si sa dezvolte abilitatiile motorii, atentia distributive, imaginatia utilizatorului. I-au luat 2 ani pana sa finalizeze conceptul a ceea ce numim astazi: astrojax.

El este alcatuit dintr-un fir de sfoara speciala, rezistenta la rupere, pe care sunt incluse trei mingi de dimensiuni identice, doua fixate la capete, iar cea din mijloc mobila.

Distractie incepe cand ai curajul  sa le invarti si sa practici diferite trickuri, precum Vertical Orbit sau Horizontal Orbit (trickuri de baza) sau unele mai dificile. Poti gasi pe Youtube multe filme din care deprinzi trick-uri de tot felul. Iti prezentam si noi unul la finalul articolului.

Fizica lui Larry intervine in momentul rotatiilor, mingea din mijloc prezinta un sistem metalic ce concentreaza greutatea ei spre centru, cat mai aproape de ata, rezultatul fiind niste rotatii ample, rapide, preluand principiul rotatiei Pamantului pe propria orbita. 

In prezent, singura companie care comercializeaza astrojax este Active People, iar in Romania gasesti produsele lor la magazinul Juggler.ro, sectiunea Astrojax. Sunt de diferite culori 


Aparent simple, astrojax-urile sunt o combinatie interesanta intre joaca cu un yoyo si mingi de jonglat.

Dificil de manuit, satisfactia jocului vine tocmai din complexitatea trickurilor ce imaginatia ne impune sa le practicam si libertatea de exprimare. Ai sansa de ati exprima propriul stil printr-un joc cu totul nou si foarte popular printre adolescentii de afara. Enjoy! [youtube=http://www.youtube.com/watch?

Etichete legate de conținut: Blog