Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Birthodelic

Birthodelic Juggler.ro si Trupa Raja isi rezerva toate drepturile sa dea tonul distractie, de aceasta data am ales orasul Sibiu....

Pentru acest sfarsit de februarie , Juggler.ro si Trupa Raja isi rezerva toate drepturile sa dea tonul distractiei, de aceasta data in orasul Sibiu, str. Stefan cel Mare, spre zona industriala de est, langa Poliflex.

Sunteti invitati cu mic, cu mare, in data de 27 februarie 2010 la un birthday party cu proiectii, open bar si alte surprize.

Magazinul Juggler.ro va asteapta sa incercati multe, multe jucarii, in timpul workshop-urilor, care se vor derula pe parcursul dupa amiezii, dupa orele 18.00.

Si pentru ca o petrecere nu e petrecere daca nu sunt artificii, le dam cuvantul celor din trupa Raja sa ne fure privirile cu un fireshow mai deosebit.

Mai multe detalii:Birthodelic

Etichete legate de conținut: Continut test 1