Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Cum sa faci baloane de sapun uriase?

11.07.2017 11:46:24

 

Sunt chiar usor de facut, iti promitem! Pe langa faptul ca sunt usor de facut, sunt si super distractive, in special pentru cei mici. Baloanele de sapun tot timpul iti readuc zambetul pe buze. 

Se pare ca suflarea aerului intr-o solutie cu sapun pentru a crea baloanele perfecte era o distractie inca din anii 1500. Sir Isaac Newton a studiat grosimea peretilor bulelor de sapun. Diferite elemente precum solutia si metoda folosita vor afecta grosimea, marimea si durabilitatea baloanelor de sapun.

Ce creeaza de fapt magia baloanelor de sapun?
Cand lumina straluceste pe balon, acesta pare ca isi schimba culoarea. La fel ca in cazul curcubeului, culorile sunt cele care fura privirile si creeaza momentele de bucurie. In functie de densitatea lichidului si lumina, culorile difera si se interfereaza.

Pare simplu, nu?
Este intr-adevar atat de simplu sa creezi momente magice pentru copilul tau. Secretul este tehnica. Dupa multe incercari si perfectionari de metode, avem cateva indicii si tehnici pentru tine care iti vor garanta reusita. Vei avea nevoie de cateva incercari inainte sa iti perfectionezi tehnica, dar in scurt timp vei deveni un as, iar copilul tau va adora timpul petrecut facand baloane de sapun.

6 pasi simpli pentru a invata sa faci baloane de sapun:

1. Scufunda complet snurul in lichidul cu bule, mentinand in tot acest timp cele doua bete paralele si lipite unul de celalalt.

 
 

2. Ridica incet betele din lichid, pastrandu-le apropiate pana cand snurul a iesit complet din solutie. 

3. Raspandeste usor snurul prin departarea betelor. Vei vedea pelicula de solutie in zona de triunghi a snurului.

 

 

4. Incepe prin a merge inapoi intr-un ritm lent la inceput. Poti creste viteza pe masura ce te acomodezi cu miscarea si observi cat de repede ies baloanele. In cazul in care te afli intr-o zona cu briza, s-ar putea sa nu trebuiasca sa te deplasezi deloc.

 
     

 

5. Pentru a inchide un balon si pentru ai permite sa se detaseze de snur, inclina usor betele impreuna pentru a inchide “deschiderea” triunghiului. 

 

 

6. In functie de marimea baloanelor pe care doresti sa le faci, vei invata din cateva incercari cat de mare trebuie sa fie deschiderea triunghiului. Te poti juca cu diferite marimi si forme pentru un efect mai distractiv si magic. 

 

 

Sunt doar 6 pasi simpli, pe care daca ii vei repeta de cateva ori iti va veni natural. Ideale atat pentru copii cat si pentru adulti, baloanele de sapun iti garanteaza momente de bucurie.

Juggler are pentru tine si pentru copilul tau jucariile perfecte pentru vara aceasta. Va punem la dispozitie o gama variata de articole si accesorii pentru baloane de sapun. Fie ca doriti baloane facute cu ajutorul inelelor de plastic sau cu a celor clasice cu bat si sfoara, noi le avem pe toate. 

Sau ai incercat deja baloanele de sapun si ai ramas fara lichid? Nici o problema, te putem ajuta si in aceasta privinta. Avem recipiente cu solutie de la 1L, sau pentru cei mai ambitiosi la 5LPentru cei putin mai experiementati, va oferim si bete pentru baloane uriase de sapun. Ce poate fi mai perfect intr-o dupamasa de vara decat timp petrecut in aer liber intr-o atmosfera de amuzament si placere?!

Recomandarea noastra si a maestrilor jongleri este totusi varianta clasica, cea cu bat si sfoara. Cu aceasta vei face baloane mari de sapun, sunt mult mai cool si distractive pentru toata lumea. In curand s-ar putea sa se transforme in noul tau hobby, pe noi sigur ne-a captivat deja. 

Te asteptam in magazinul nostru pentru a-ti asigura portia de distractie colorata din aceasta vara!