Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

European Yoyo Championship 2016

Tara, tara, vrem sa vedem cele mai bune spinnuri, cele mai bune trickuri, de la cei mai priceputi yoyo playeri din Romania! Si nu oriunde, ci la cea de-a saptea editie European Yoyo Championship, din Praga-Cehia, pe data de 19-20 martie 2016.

Participarea lui John Ando si Shu Takada, sponsori precum: YoyoFactory, Yoyo Store, Slusny, Duncan sau YoyoExpert.com sunt doar cateva din surprizele care te asteapta la cel mai important concurs de yoyoing din Europa, in anul 2016.

Concursul este destinat tuturor categoriilor de joc, de 1A la 5A, artistic performance, spinlop, categoria pentru femei sau junior si chiar entry level-1a open, dar pentru mai multe detalii acceseaza pagina facebook a concursului: European Yoyo Championship 2016 - facebook page.

Mai sunt doar 9 zile pana incepe nebunia asa ca iti propun sa te inscrii cat mai repede, perioada de Pre-inregistration a inceput deja. Ne vedem in Praga, pe 19-20 martie.

 
Etichete legate de conținut: Blog