Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Kendama Contest @Lotus Center | Editia a doua

25.10.2017 16:38:27

In weekendul care tocmai a trecut, am avut parte de una dintre cele mai faine aventuri de cand facem parte din echipa Juggler: este vorba de cel de-al doilea concurs kendama din Oradea, organizat cu ajutorul si in parteneriat cu Lotus Center Oradea.

Am avut parte de o prezenta mai numeroasa decat ne-am fi asteptat, majoritatea fiind deja familiari cu regulile unui concurs de kendama. La ora la care am dat startul, participantii s-au aliniat la inscriere si si-au pregatit kendamele de competitie.

Remus aka XRemus si arbitrul nostru Gera Izsak au fost vedetele zilei, semnand zeci de autografe pe kendamele participantilor si realizand un mini show kendama de zile mari. 

Urmarind numarul de persoane inscrise, am dorit sa le dam tuturor o sansa cat mai echitabila de a ajunge pe podium, asadar concurentii au jucat cate 6, din care 2 au mers mai departe in runda urmatoare.

Finala a fost spectaculoasa, cu totii am stat cu sufletul la gura sa vedem care vor fi castigatorii si pe alocuri ne-a fost greu sa-i departajam, dar ne-am revansat oferind 2 locuri 2 la categoria avansati.

Nivelul general al playerilor a crescut simtitor fata de ultimul concurs realizat in aceeasi locatie, semn ca oradenii amatori de kendama au exersat si sunt dispusi sa depuna efort in a deveni playeri mai buni.

Ne-a uimit si spirutul de echipa de care au dat dovada playerii, mai ales tinand cont de varsta foarte frageda a multora dintre ei. Majoritatea au inteles ca un astfel de concurs are si o componenta de noroc si au savurat din plin experienta unui concurs, chair daca la final nu s-au aflat pe podium.

Multi dintre participanti au un nivel bun spre foarte bun al jocului de kendama, asadar am hotarat impreuna cu colegii nostri sa le dam finalistilor sansa sa faca, alaturi de Gera Izsak, parte din Juggler Kendama Pro Team, viitoarea noastra echipa de pro playeri Kendama alaturi de care vom exersa, vom urmari ultimele trenduri si nu in ultimul rand ne vom distra.

Stati pe aproape, vom reveni cu un update despre cum puteti face parte din echipa noastra de kendama!

Acestea fiind spuse, va lasam mai jos cu galeria foto si clipul de promovare realizat cu ocazia acestui eveniment!