Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Caravana Incubator ajunge si la Cluj

Incubator107 era, în 2011, locul în care oricine poate învăța pe oricine orice, o mansardă în buricul Bucureștiului, la Hala Traian.

Incubator107 era, în 2011, locul în care oricine poate învăța pe oricine orice, o mansardă în buricul Bucureștiului, la Hala Traian. incubator107 în 2012 este ideea că ORIUNDE, oricine poate învăța pe oricine orice. Caravana incubator107 pornește spre Cluj: ne cunoaștem, ne curtăm, ne decidem, te inițiem și continuăm împreună.

Lăsăm poezia și-o spunem pe-aia dreaptă – habar nu ai ce-i un incubator107. Hai să te dumirim. Te purtăm pe sus, în uichendul 18-19 februarie, din Fabrica de Pensule, în L’Atelier și în Samsara, să experimentezi pe pielea ta. Te lăsăm paf cu un maraton de ateliere: înveți să jonglezi, te automasezi, reciclezi creativ, faci origami și hârtie 3D, feng shui și yoga acrobatică, dansezi jazz dance, devii scriitor, te cufunzi în povestea cafelei și dai pe gât o dușcă de ceai african. Bașca, concert Late Summer...

incubator107 - l-ai văzut, l-ai plăcut, un concurs e de trecut! Dacă ai un grup de prieteni sau un ONG și sunteți convinși că e nevoie de un incubator în Cluj, înscrie-te în concurs până pe 16 martie, donează 50 lei la pușculița pentru drumul lung și anevoios, completează oracolul caravanei, și juriul ne cerne finaliștii.

Proba de foc îți cere un maraton de ateliere! Pe 7-8 aprilie venim năvală cu juriul peste tine, te iscodim, te hărțuim și spunem tare: ești sau nu ești tu cel care?

Tu ești! Te inițiem, te testăm, te găzduim la noi, te punem la treabă, te punem la tablă, te aplaudăm, ne bucurăm, creștem, creștem, creștem. Nu-i de glumit, pe 6 mai ești gata de piuit!

Pe 12 mai lansezi singur-singurel prima Nocturnă incubator107. Păzea că vine!

Etichete legate de conținut: Blog