Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Cercuri Hula hoop

De la dansurile din timpul povestilor ameri-indienilor, la miscarile traditionale ale hawaiienilor, pana la nebunia hula-hooping-ului din ziua de azi, am putea umple pagini intregi incercand sa cuprindem povestea acestei jucarii. Dar vom incerca sa o scurtam astfel:

  • Hula-hoop este un cerc de 71cm (pt. copii), respectiv 1.02m (pt. adulti) ce se roteste in jurul gatului, mainilor, taliei sau picioarelor (dimensiunile, bineinteles, pot varia).
  • Hula-hoop a fost intalnit prima oara la ameri-indieni, miscarea fiind imprumutata din dansul traditional hawaiian.
  • Hula-hoop-ul modern a fost reinventat in anii '50 de catre Arthur K. Melin si Richard Knerr si popularizat in California de catre firma Wham'o'Toy. 
  • Hola-hoop-ing-ul modern poate fi observat la festivale populare cum ar fi Burning Man, Coachella, Gathering of the Tribes etc. unde se organizeaza spectacole de jonglat, iar printre cele mai spectaculoase numere sunt cele de hula-hooping si hula-hopping cu foc.
  • Pe langa distractie, hula-hoop-ul este folosit si in fitness ca tehnica de slabit si modelat corpul. 

Acestea sunt doar cateva informatii despre aceasta jucarie extraordinara. Speram ca ti-am deschis apetitul, acum... hai la invartit!

Sortare dupa: