Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Concurs Logo - Propuneri

Concursul de propuneri pentru identitatea comunitatii jonglerilor din Romania a luat sfarsit. 

Concursul de propuneri pentru identitatea comunitatii jonglerilor din Romania a luat sfarsit. Daca pana ieri ati avut posibilitatea de a participa, de astazi puteti sa le dati un sharing printre  prieteni, un binemeritat Like si de ce nu? sa le comparati cu altele si sa ne dati o mana de ajutor in a le tria.

Multumim tuturor celor v-ati implicat, care ne-ati dat un sharing de idei, de promovare sau ati  ramas alaturi de noi pana acum si speram noi si de acum inainte :) A fost constructiv pentru noi sa urmarim felul in care v-ati raportat la concurs, evolutia celor care ne-au trimis mai multe propuneri si perceptia voastra, a tuturor, la intreg concept Juggling Culture.

Toate conceptele voastre sunt adunate intr-un album, accesibil din reteua Facebook: Community Logo. Accesati, comentati, iar pana pe 8 octombrie vom alege impreuna un castigator si un logo al echipei noastre.

Imaginile alaturate sunt doar cateva din logo-urile voastre, toate interesante, dinamice, colorate, exact cum ne-am dorit si noi. Asta ne va ingreuna munca in cele 7 zile ramase, dar pentru tine si cu tine ne vom descurca de minune, suntem convinsi, caci Juggling Culture esti tu si e pentru tine.

A fost un concurs binevenit comunitatii noastre, dar nu singurul. Impreuna cu echipa Juggler.ro promitem sa te tinem in "priza" cat de des si cat de curand cu alte si alte concursuri, intalniri sau alte evenimente ce ne vor ajutate sa ne inchegam sub forma unaei comunitati "jucause", colorate si plina de viata, din care sa ne consolidam un stil de viata sanatos. Pe curand!

VOTEAZA LOGOUL COMUNITATII.

Am mai spus-o, dar, in ceea ce priveste Juggling Culture, imi place sa ma repet: E  A VOASTRA. Asa ca pune-ti clickul si votati. Desi astazi se presupunea a fi ziua anuntarii castigatorilor si inaugurarii noii emblema, decalam putin timpii in speranta de a face totul pe bunul plac al nostru, al tuturor, si de a alege cel mai reprezentativ logo.

Albumul din reteaua Facebook va fi campul de votare. Participa si tu, intra in campanie de sortire, iar la final, duminica, la orele 17.00 poti fi unul dintre fanii implicati ce se va alege cu un discount de 20 % la prima comanda din webshopul  Juggler.ro

Finalisti nostri sunt : Adrian Nita, Marius Arnaut si Catalin Boroi. Voturile luate in considerare pentru tragerea la sorti, discount si vot in sine, va conta doar in cazul lor.

Etichete legate de conținut: Blog