Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Copiii Circului , Timisoara ,19-20 septembrie

Copiii Circului , Timisoara ,19-20 septembrie

Asociaţia pentru o Viaţă în Schimbare (AVIS) Timişoara va organiza, în perioada 19-21 septembrie, la Muzeul Satului Bănăţean, Festivalul European de Circ. Noi vom fi prezenti , alaturi de trupa Raja ! 

Asociaţia pentru o Viaţă în Schimbare (AVIS) Timişoara va organiza, în perioada 19-21 septembrie, la Muzeul Satului Bănăţean, Festivalul European de Circ.

Evenimentul o va avea ca invitată specială pe actriţa Rona Hartner. Desfăşurat sub genericul “Copiii Circului”, festivalul va aduce sub aceeaşi cupolă artişti profesionişti de circ din cinci ţări, dar şi copii ai străzii din Timişoara.

Este vorba despre tineri care în urma activităţilor educative, de alfabetizare, circ, teatru şi baze şcolare derulate încă din 2003 de echipa AVIS, au renunţat la viaţa din canale, au învăţat clovnerii, jonglerii şi adevărate acrobaţii.

Etichete legate de conținut: Continut test 1