Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

European Juggling Convention 2012

European Juggling Convention 2012

Acest eveniment este unul de trecut in calendar si de netrecut cu vederea!

Organizatorii European Juggling Convention 2012 sunt mandri sa anunte ca editia anului acestuia se va tine in data de 28.07 - 05.08.2012 in Lublin - Polonia!

 

Primul eveniment de acest gen a avut loc in anul 1978, dand startul a ceea ce urma sa devina cea mai mare adunare/intalnire de oameni pasionati de jonglat, echilibristica si tot ceea ce se gaseste intre aceste doua indemanari. Din acel an, mutandu-se dintr-un oras european in altul, aceste adunari s-au transformat in intalniri anuale, internationale de oameni, profesionisti si amatori de-asemenea in de-ale jonglatului, New Circus-ului (circ in stil nou) si teatrului de strada. Dar asta nu e tot! Aceasta este originala si magica lume a oamenilor activi, creativi, plini de pasiune, ce au o atitudine pozitiva fata de dezvoltarea lor personala, distractie si alti oameni. Varsta, profesia, culoarea pielii, crezurile politice sau religioase nu au importanta intr-un asemenea loc. Aceasta este o intalnire ce depaseste barierele categorizarii si etichetarii sociale - principalul sau scop este ca participantii sa se simta bine impreuna, sa se relaxeze si sa faca ceva constructiv.

 

Aproximativ 4,000 de persoane vor vizita orasul Lublin in timpul EJC 2012. Jongleri cu maciucicercuri, mingi, devilstick si flowerstick-uri, cei ce rotesc poiuri, uniciclisti, mimi si acrobati de pe tot Globul se vor reuni in acest punct. Ei nu numai ca-si vor prezenta abilitatile, dar vor si invata unii de la altii si-si vor impartasi cunostintele, trick-urile, atitudinea pozitiva fata de lume si vor imparti zambete sincere.

 

Daca esti cu adevarat pasionat de jonglerie, acrobatii, mima, profesionist sau amator, acest eveniment este unul de trecut in calendar si de netrecut cu vederea! Pentru alte detalii click aici.


Spor la distractie!

 

 

Etichete legate de conținut: Continut test 1