Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Freestyle firejuggling - just for fun!

Freestyle firejuggling - just for fun!

  La ultimul gathering din Bucuresti ne-am strans atat de multi  cu jucarii cu foc, incat am hotarat  sa mai facem o adunare pina ne permite anotimpul. De data asta ne adunam in parcul Tineretului sambata 14 noiembrie...

La ultimul gathering din Bucuresti ne-am strans atat de multi  cu jucarii cu foc, incat am hotarat  sa mai facem o adunare pana ne permite anotimpul. De data asta ne adunam in parcul Tineretului sambata 14 noiembrie si ne-am gandit asa:

- de la ora 16.00 ne strangem ca sa prindem si ceva lumina pentru o mica joaca fara foc dar montam si cateva slackline-uri. Asta daca nu ploua...

-de la ora 18.30 continuam cu un Freestyle Fireshow la care poate sa participe oricine se simte suficient de pregatit si curajos.Noi vom fi acolo chiar daca ploua si venim si cu ulei !

-dupa ce am stins focul va propunem petrecerea " Parfumului 13 ". Detalii: http://forum.spacesheep.ro/viewtopic.php?f=3&t=252 

Nu uitati jucariile!  ;)

Etichete legate de conținut: Continut test 1