Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Freestyle firejuggling - just for fun ! Cluj Napoca

Freestyle firejuggling - just for fun ! Cluj Napoca

 In data de 3 decembrie, de  la orele 18.00 imediat dupa ce impartim cadourile la casa de copii "Prison Fellowship", iesim la o joaca cu focul...

 In data de 3 decembrie, de  la orele 18.00 imediat dupa ce impartim cadourile la casa de copii "Prison Fellowship", iesim la o joaca cu focul. Pentru toti cei care vor sa incerce sau doar sa se uite - ne vedem la fantana din Parcul Central. Aduceti cat mai multe jucarii cu foc, noi venim cu ulei!

Info: 0722626179

Dupa ce am stins focul ne asteapta partyul goa "POVESTE PSIHEDELICA"  la clubul Roland Garros. Detalii:http://www.goatrance.de/goabase/party/details/49700

Etichete legate de conținut: Continut test 1