Produse Meniu
0

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Fan Courier pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
Coltul copiilor Cauti jucarii pentru copiii sub 10 ani? Le gasesti aici!
Vezi mai multe detalii

Iarmaroc Fest 2010

Iarmaroc Fest 2010

Iarmaroc Fest 2010 un mix de stiluri muzicale, arta, voie buna, bun gust si natura,condimentat cu jonglerii, jucarii si jongleri ai echipei Juggler.ro...

Iarmaroc Fest 2010 un mix de stiluri muzicale, arta, voie buna, bun gust si natura,condimentat cu jonglerii, jucarii si jongleri ai echipei Juggler.ro

Intre 21-23 mai 2010, experimentam impreuna aventura Iarmaroc Fest, aproape de Urziceni, langa localitatea: Valea Bisericii; cu apetit pentru distractie, muzica buna si bineinteles, juggling.

Magazinul Juggler.ro iti va sta la dispozitie cu o varietatea de obiecte de jonglat, animatie si sfaturi utile. Pe parcursul seriilor vom scrie impreuna o poveste, plina de magie, cu toti personaje gravitand in jurul caracterelor dominante: FOCUL, FUN-UL si FANTEZIA, ce coexista in fiecare din noi.

Te asteptam cu drag.

Detalii: [aici]

Etichete legate de conținut: Continut test 1