Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Maciuci si cutie pentru jonglat

Maciuci sunt acele articole de jonglat alungite alcatuite dintr-un maner, un corp convex, cu butoni sau alte accesorii decorative, disponibile in culori uni sau combinatii de nuante indraznete. Cunoscute si sub denumirea populara de "popice", influentata de asemanarea cu elementele bowlingului, se impart in doua categorii in functie de modul de alcatuire: monolite sau alcatuite din mai multe parti.

Miscarea de baza a jongleriilor cu maciuci e, asemeni cazului mingilor, celebra "Cascada", maciucile fiind aruncate, alternativ, dintr-o mana intr-alta. Urmeaza apoi seria paselor intre jongleri ce presupune un grad de dificultate mai mare si lista trucurilor ce inglobeaza infinite posibilitati de joaca. Recordul mondial pentru cele mai multe maciuci lansate intr-o "Cascada" il detine Anthony Gatto, care in 2006 a jonglat cu 8 maciuci, timp de 16 aruncari. 

Sortare dupa: