Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Jonglerii cu foc - just for fun !

Jonglerii cu foc - just for fun !

  Noi , jonglerii din Oradea ne-am gandit ca ar fi momentul sa iesim la  o mica distractie cu focul . Astfel am stabilit sa ne intalnim vineri , 23 octombrie la ora 20 in parcul  Muzeului Tarii Crisurilor ...

    Vizitand tot mai multe scoli, pentru a arata celor mici ce inseamna flowerstick,poi sau diabolo, am facut si alte promisiuni ... Cum unii dintre copii ne ziceau ca au mai vazut astfel de chestii, doar ca acele jucarii ardeau, le-am zis ca si noi facem asa ceva. Evident ca ne-au intrebat  cand mai facem - astfel le-am promis ca in viitorul apropiat le aratam ce putem face cu "jucarii care ard "  . Asa ne-am hotarat sa iesim vineri seara in parc sa sa-i invitam pe cei mici cu frati, surori, parinti, prieteni dar si pe toti cei care se considera suficient de experimentati si curajos pentru incerca jucaria prefereta - de data asta cu foc . Deci  "Freestyle firejuggling - just for fun" , de data asta la Oradea !

Etichete legate de conținut: Continut test 1