Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Juggling - alternativa pentru orele de sport, 2011

Juggling - alternativa pentru orele de sport, 2011

Marti, 11 ianuarie, echipa Juggler.ro a jonglat cu clasa a VI-a A din cadrul Liceului Catolic "Szent Laszlo", din Oradea. Vezi ce a iesit....

Proiectul "Juggling - alternativa pentru orele de sport" este un concept fabricat pe parcursul ultimilor anii din dorinta de a integra si a chema la joaca, in comunitatea noastra, a cat mai multor romanii, prin contactul direct cu jucariile noastre si cu sfaturile utile in exersarea pasilor de baza, direct de la noi.

 

Seria de evenimente ce sustin acest concept s-au dovedit extrem de utile si de apreciate mai in toate locurile colindate de noi, motiv pentru care in 2011, Juggler.ro revigoreaza proiectul cu o noua etapa condusa de Artur, Stefi si Balazs.

 

Marti, 11 ianuarie s-a jonglat in Liceul Catolic ""Szent Laszlo", din Oradea si ce strengarii au mai iesit. Clasa a 6-a A ne-a primit in cadrul orei lor de educatie fizica si nu a durut mult pana cand desaga Juggler a fost asaltata de toti elevii. Poiuri, flowerstick, diabolo, mingi si cercuri de jonglat toate au trec prin mainile lor, concluzionand cu multe zambete si veselie. Ora noastra de jonglerie i-a invigorat si le-a dat un plus de energie, precum era de asteptat. Joaca solicita intelectul, puterea de concentrare, dar deprinderile genereaza doze uriase de satisfactie si amuzament, nu-i asa?

 

S-a lasat cu promisiunea revederii, cat de curand, dar cum echipa Juggler vrea sa-i viziteze pe cat mai multi, nu ne-am despartit de elevii cu una cu doua, asa ca le-am oferit cadou un kit cu articole de jonglat, pentru ca ei sa-ti stavileasca pofta de joaca si in lipsa noastra. Fiecare elev a primit si o insigna marca Juggler.ro, pentru ca de azi, fiecare e un mic jongler. Pentru poze click aici.

 

Iti place sa jonglezi si ai vrea sa participi la acest proiect?

Juggler.ro si Juggling Culture te cheama la joaca. Scrie-ne pe adresa contact@juggler.ro iar noi iti vom da toate detaliile despre cum si ce se drege.

 

Text: Oana Oprea

Etichete legate de conținut: Continut test 1