Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Juggling Culture Party 7

Juggling Culture Party 7

Sarbatorim acest inceput de primavara prin editia cu numarul 7 a seriei Juggling Culture Party....

In luna martie suntem pusi pe...joaca multa. Sarbatorim acest inceput de primavara prin editia cu numarul 7 a seriei Juggling Culture Party. Sapte, cifra magica, speram sa ne poarte si noua noroc, sa cream o atmosfera vesela, plina de culoare, bunadispozitie si fun cat incape.

In 1 martie 2010, martisorul oferit de Juggler.ro consta in 12 ore psihedelice de jocuri cu poiuri. flowerstick si multe jonglerii. Pentru cei care vor sa raman cu putin mai mult decat amintiri sau poze, magazinul Juggler.ro ne completeaza colectii de yoyo-uri, diabolo-uri sau ne ajuta sa invatam primi pasi in manuirea mingilor, a astrojax-ului sau a altor instrumente de jonglat.

Hai si tu cu noi in Suburbia,Bucuresti, de la orele 18.00 pana a doua zi, la ora 6.00, dar nu veni singur, cheama-ti prietenii si ia-ti in desaga si jucariile. Daca nu o faci tu, o facem noi pentru tine...venim noi cu sacul de jucarii. Catch and play va fi deviza serii !

Etichete legate de conținut: Continut test 1