Produse Meniu
0

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Fan Courier pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
Coltul copiilor Cauti jucarii pentru copiii sub 10 ani? Le gasesti aici!
Vezi mai multe detalii

Juggling Culture Party 8

Juggling Culture Party 8

Se danseaza, se jongleaza si se realizeaza vise !  1 iunie, Juggling Culture 8 inseamna 13 ore de muzica, dans, jonglerie si ceva in plus...

Comunitatea Jonglerilor din Bucuresti ne pregatesti un 1 iunie cu totul aparte, Juggling Culture Party 8  va insuma toate cele 7 editii trecute in materie de fun si juggling si...ceva in plus.

 

Ziua Copilului a fost mereu un prilej numai bun sa ne scoatem jucariile din desaga si sa jonglam dupa pofta inimi, pentru ca, vorba aia, o data e Ziua Copilului - Ziua  Jocului.

 

Planuim sa petrecem 13 ore pe ritmul muzicii, al dansului si al jongleriilor de orice fel, in Stamba CafeNmore din Bucuresti, incepand cu orele 17.00.

 

1 iunie ne aducem mai aproape de universul tuturor copiilor, de viata lor plina de culoare, de bucuriile ce rasar...sau nu, zi de zi, in viata fiecaruia.

Aceasta editie a petrecerilor JC propune un tribut de intrare ce consta intr-o jucarie (de jonglat sau nu), o carte, rechizite sau orice iti e la indemana si consideri ca va fi de folos unuia dintre cei 90 de copii, cu varste intre 1-18 ani, membrii ai unui centru de plansament.

 

Se poate ! Juggler.ro sprijina initiativa grupul organizator si daruieste acestor copii diabolouri, poiuri si flowerstickuri dintre cele mai diverse, care speram sa anime fiecare zi din viata lor. Fii alaturi de noi ! 

 

Pentru un 1 iunie mai plin de speranta, zambet si ...jonglerie, te asteptam  sa faci o diferenta ! 

Etichete legate de conținut: Continut test 1