Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Juggling Culture Party 8

Juggling Culture Party 8

Se danseaza, se jongleaza si se realizeaza vise !  1 iunie, Juggling Culture 8 inseamna 13 ore de muzica, dans, jonglerie si ceva in plus...

Comunitatea Jonglerilor din Bucuresti ne pregatesti un 1 iunie cu totul aparte, Juggling Culture Party 8  va insuma toate cele 7 editii trecute in materie de fun si juggling si...ceva in plus.

 

Ziua Copilului a fost mereu un prilej numai bun sa ne scoatem jucariile din desaga si sa jonglam dupa pofta inimi, pentru ca, vorba aia, o data e Ziua Copilului - Ziua  Jocului.

 

Planuim sa petrecem 13 ore pe ritmul muzicii, al dansului si al jongleriilor de orice fel, in Stamba CafeNmore din Bucuresti, incepand cu orele 17.00.

 

1 iunie ne aducem mai aproape de universul tuturor copiilor, de viata lor plina de culoare, de bucuriile ce rasar...sau nu, zi de zi, in viata fiecaruia.

Aceasta editie a petrecerilor JC propune un tribut de intrare ce consta intr-o jucarie (de jonglat sau nu), o carte, rechizite sau orice iti e la indemana si consideri ca va fi de folos unuia dintre cei 90 de copii, cu varste intre 1-18 ani, membrii ai unui centru de plansament.

 

Se poate ! Juggler.ro sprijina initiativa grupul organizator si daruieste acestor copii diabolouri, poiuri si flowerstickuri dintre cele mai diverse, care speram sa anime fiecare zi din viata lor. Fii alaturi de noi ! 

 

Pentru un 1 iunie mai plin de speranta, zambet si ...jonglerie, te asteptam  sa faci o diferenta ! 

Etichete legate de conținut: Continut test 1