Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Juggling for Social Inclusion - Fundatia Ratiu Romania

Juggling for Social Inclusion - Fundatia Ratiu Romania

Juggler.ro sprijina realizarea unui proiect de reabilitare a unui grup de tineri prin intermediul jongleriei...

       Juggler.ro este alaturi de Fundatia Ratiu Romania pentru realizarea unui proiect de reabilitare a unui grup de tineri prin intermediul jongleriei.

 

         Proiectul consta in  ateliere de jonglerie si animatie stradala, tabara si reprezentatie finala pe o perioada de 3 luni jumatate. Acesta este creat pentru un grup de 16 tineri cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani, jumatate provenind din centrele rezidentiale din si  jumatate din liceele din sectorul 4. din capitala (situatie familiala normala).

 

             Jongleria si animatia stradala,  apartinand artelor circului, dezvolta aptitudinile tinerilor participanti si faciliteaza dobandirea de noi abilitati. Cateva exemple sunt: cresterea capacitatii de concentrare, dobandirea si sau dezvoltarea abilitatilor de comunicare, negociere si de luare a deciziilor, dezvoltarea creativitatii, a increderii in sine si a stimei de sine pentru exploatarea potentialului latent, abilitati de gestiune a programului zilnic si a circuitului cotidian (prepararea mesei, autoprogramarea diferitelor activitati etc.) 

             Daca iti place sa invarti flowerstick-ul Juggler.ro te invita sa participi activ la acest eveniment. Nu trebuie decat sa ne trimiti un e-mail pe adresa: contact@juggler.ro . Iti multumim !

 

Detalii suplimenare despre proiect:Fundatia Ratiu Romania

Etichete legate de conținut: Continut test 1