Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Juggling Gathering Brasov

Juggling Gathering Brasov

Daca esti din Brasov sau vei nimeri intr-o zi de miercuri in localitatea cu pricina, hai la joaca !

Daca esti din Brasov sau vei nimeri intr-o zi de miercuri in localitatea cu pricina, comunitatea jonglerilor te invita la cateva ore de joaca, in aer liber.

 

Vlad, Dan, impreuna cu Andrei, Mircea si Remus au avut grija, ca vara aceasta -  toata vara! - brasovenii si centrul tarii sa se bucure de cel mai distractiv si colorat "Atelier de jonglerie". 

Incepute la sfarsitul lunii iunie,cursurile lor de joaca, inspirate de cele ale jonglerilor din Oradea, si-au gasit ecou la tot mai multi pasionati si amatori si inca pofta tuturor nu s-a potolit.

 

Vino la joaca in fiecare zi de miercuri, incepand cu orele 17.00.

Citeste mai multe detalii despre locatie si despre editiile trecute accesand Juggling Gathering Brasov.

 

Juggling Culture te asteapta pe blog, sa citesti tot ce trebui sa stii despre membrii comunitatii din Brasov si cum se pune la cale un astfel de atelier, de ce e nevoie pentru a tine impreuna o comunitate -> click aici

Etichete legate de conținut: Continut test 1