Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Kendama Videos Sponsorship

Kendama Sponsorizare

Vrem sa ne implicam cat mai activ in promovarea Kendama ca sport, hobby, lifestyle! In acest scop, am creat un canal de YouTube pe care sa uploadam clipurile voastre despre orice subiect legat de kendama: trickuri, tutoriale, edituri, chiar fail-uri sau simpla joaca!

Poti fi chiar tu cel sponsorizat cu un voucher de 100 lei pentru oricare din produsele aflate pe stoc! Citeste regulamentul aici: 

REGULAMENT

1. Premiul lunar consta intr-un voucher de 100 ron pentru oricare din produsele aflate pe stoc in magazinul virtual Juggler.ro

2. Clipurile vor fi trimise printr-un link de download wetransfer pe adresa juggler.rovideos@gmail.com, intre 1 si 5 ale fiecarei luni.

3. Acestea sunt verificate de noi si uploadate pe canalul de YouTube creat in acest scop: https://www.youtube.com/channel/UCNjDFnYDu6LjrjzwabKVrXA , iar apoi linkul e postat de noi pe pagina eventului.

4. Concursul se incheie in ultima zi din luna

5. Popularizarea clipurilor (si implicit cresterea numarului de vizualizari) ramane in sarcina exclusiva a participantilor!

6. Jurizarea clipurilor va fi realizată de colegul nostru KendaGera si va tine cont atat de dificultatea trickurilor cat si de calitatea clipului in ansamblu.

Mult succes tuturor!

Etichete legate de conținut: Evenimente viitoare