Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

OCTurna - Lunga Noapte a Atelierelor incubator107

OCTurna - Lunga Noapte a Atelierelor incubator107

Chemați-vă insomniacii la OCTurna, pe 1 octombrie de la 20.00 până în zori, în cuibul din Popa Nan, 82.

Curioși, căutători, curajoși și călători,
 
Chemați-vă insomniacii la OCTurna - Lunga Noapte a Atelierelor incubator107 - pe 1 octombrie de la 20.00 până în zori, în cuibul din Popa Nan, 82.
 
Facem de toate, ne zbatem, chiuim și ne rotim, orice numai să nu adormim! Hai să ne ținem treji unii pe alții - mai întâi cu un poi, un diabolo și-o minge! Apoi gata spargem gașca - băieții la desene geometrice, fetele la decorat brioșe - focus! Și acum hai pe cai! Sărim, ne învârtim și ne sucim peste capre la parkour VERSUS tumbe din trecut în viitor cu tarot. Un ceai tare pentru adormiți, o bere rece pentru încălziți.
O luăm de la cap - ne punem mâinile la treabă, și nu ne mai oprim din quilling versus origami - cine îndoaie pe cine? Hai să fim isteți! Facem aparate în cutii de chibrituri și legăm destine cu ace și ață! Suntem dați dracu'! Așa că hai să privim realitatea în față, cu umor și Tudor Mureșanu. Și când vine miezul nopții sărbătorim - câți? - nu mai puțin de 6 incubatoriști convinși! Împreună creștem mari și nu dormim niciodată!
 
Te fac o rumba și dacă ai obosit ia și-ascultă de la cei mai mari - Cosmin Gogu, gazda din Popa Nan,82, își dă în vileag secretele de mentor fotograf. Hai să-i transformăm cuvintele în bijuterii caligrafice și-apoi să medităm la tot ce-am auzit. Dormi? Nu dormi că te ard! Trucuri, jonglerii și focuri cu TRICTRUC107 și prietenii. Noi scheme, noi fițe, noi noi! Și ca să nu credeți că suntem răi, să trecem la bune maniere și la reciclare creativă. Cetățeni model la 3 dimineața. Și e timpul să fim darnici, pofticioși și mari negustori la licitația TROC somnambul. Ora 4 a venit, domnul Ene a sosit! Fugim de el peste hotare la scandinavi și arabi. Hai s-o experimentăm și pe-asta! Și dacă tot nu te dai treaz, provocarea ultimă: ești alchimist parfumier sau haiduc cu arc?
 

Până să te dumirești Drumcafe te-a luat cu răsăritul. Bate toba!!! Te ține? Ține și tu o tobă și hai să speriem somnul și să aducem visele! Cât ne țin capacele, cât ne ține urechile, cât ne ține incubatorul! Ia-ne urma și hai cu noi!

 

Incubator|07

 

Etichete legate de conținut: Continut test 1