Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Photo Contest - Kendama Vacation by Juggler

Kendama Vacation by Juggler

Ne-am gandit sa va tinem ocupati in vacanta cu un nou Photo Contest by Juggler! Trimite-ne o fotografie cu cel mai inedit loc unde te-ai jucat cu Kendama in aceasta vacanta si poti castiga premii spectaculoase!

Regulament:

- Trimite-ne o poza cu tine si kendama ta preferata intr-o locatie inedita pe mail la contact@juggler.ro, pe eventul de Facebook dedicat sau prin mesaj privat pe pagina noastra de Facebook. Alături de fotografie, trimite-ne si numele tau si localitatea de unde esti,, precum și locația unde a fost făcută fotografia.

- Taguieste-te și adaugă locația (check-in) in fotografta cu tine din albumul dedicat concursului de pe pagina de Facebook Juggler.ro

- Atentie: poti participa la concurs cu o singura fotografie, (fotografia poate fi schimbata pe parcursul lunilor de concurs!)

Premii:

 • Premiul de participare - pentru ca vrem sa va incurajam, toți participanții primesc un voucher de 10 lei pe site-ul juggler.ro - il vei primi imediat dupa inscrierea la concurs si aprobarea fotografiei.

 • Premiul 1 - un voucher de 300 de lei

 • Premiul 2 - un voucher de 200 de lei

 • Premiul 3 - un voucher de 100 de lei

 • Premiile 1, 2 și 3 se acordă de către echipa juggler.ro, în urma jurizării fotografiilor

 • Premiul de popularitate - un voucher de 100 de lei pe site-ul juggler.ro pentru fotografia care castiga cele mai multe like-uri

Perioada de desfasurare:

- 27.06.2016 - 01.09.2016 inscrieri

- 01.09.2016 - 11.09.2016 jurizare

Pe 12.09.2016 anuntam castigatorii

Criterii de jurizare

 • Originalitatea compozitiei

 • Locatia aleasa

 • Calitatea fotografiei

Incercati sa realizati fotografii cat mai creative si haioase, de preferinta afara si nu in casa; dar atentie, nu va puneti in pericol pentru a realiza fotografiile.

Se interzic:

 
 • Preluarea fotografiilor de pe internet (verificăm ca fotografiile sa fie unice înainte de a le uploada pe pagina noastra de Facebook)

 • Trimiterea fotografiilor care nu respecta tematica concursului (nu vom publica fotografiile care nu intrunesc criteriile minime de calitate sau care nu respecta tematica, dar va vom scrie daca am acceptat sau nu fotografiile si aveti dreptul sa mai incercati)

 • Adăugarea de like-uri false (va fi descalificat orice concurent care primeste like-uri de la un numar mare de conturi de Facebook false)

 • Orice alta tentativa de frauda (ne rezervam dreptul de a descalifica orice concurent care incearca sa fraudeze concursul în orice mod, chiar daca acesta a intrunit conditiile pentru a castiga premiul de popularitate)