Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Restituire bani 100%

Comandati fara griji, produsele se pot returna in decurs de 14 zile de la achizitionarea lor, iar noi le schimbam fara probleme, sau trimitem banii inapoi. 

Ne dorim ca toti clientii sa fie multumiti de produsele comandate, toate produsele sunt originale si noi, insa in cazuri exceptionale se poate intampla sa cereti retur.

Legal, suntem obligati sa returnam banii in decurs de 30 de zile de la reclamatie, insa noi ii returnam intotdeauna mult mai repede, imediat dupa ce primim sesizarea si produsul returnat.

Pentru a returna un produs va rugam sa completati formularul de return pe care il veti gasi aici

Returnam produsul in urmatoarele situatii

  • Produsul nu corespunde cu ce v-ati dorit

Verificati produsul/coletul imediat dupa ce l-ati primit de la noi si contactati-ne daca ati observat ca nu corespunde. De exemplu, daca din greseala s-a comandat o kendama de alta culoare sau alt model, nu o folositi. Contactati-ne si o schimbam imediat!

  • Produsul a fost deteriorat la transport

Desi impachetam produsele in conformitate cu standardele producatorilor, in ambalajul original si ambalaj de protectie suplimentar, acestea pot suferi in urma modalitatii de transport.

Daca ati observat ca produsul comandat a fost deteriorat, rupt, spart in urma transportului, trimitei o fotografie la contact@juggler.ro. In masura in care e posibil, pentru produsele in ambalaj transparent, nu scoateti produsul din ambalajul original, sigilat.

  • Produsul are defecte sau probleme tehnice din fabricatie

Desi vindem exclusiv produse originale realizate de producatori de top, in cazuri exceptionale se poate intampla ca acestea sa aiba probleme tehnice. Dupa primele utilizari, ati observat ca produsul nu functioneaza asa cum ar trebui. Acesta poate fi un defect de fabricatie, ce va fi constatat de consultantii nostri. Contacteaza-ne si il schimbam pe loc!

Nu returnam produsele in urmatoarele situatii:

  • Au fost folosite si deteriorate din cauza folosirii necorespunzatoare (de exemplu, yoyo-ul sau kendama au fost scapate la primele trickuri si au crapat).
  • Au urme vizibile de uzura (intelegem ca, de exemplu, nu se poate verifica echilibrul unui flowerstick fara a-l proba, dar asta nu inseamna ca trebuie sa aiba urme vizibile de uzura indelungata.) Pe kendamele cu grip, de exemplu, chiar si cateva trickuri simple lasa urme pe bila. Daca produsul a fost folosit, il poti returna daca ai constatat ca are un defect de fabricatie, dar nu il mai putem schimba daca v-ati dat seama ca nu va mai place culoarea sau modelul.
  • Au fost modificate si nu mai functioneaza corespunzator: s-au schimbat rulmentii cu altceva decat ce recomanda producatorul sau a fost schimbata bila kendamei.