Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Street Delivery 2011

Street Delivery 2011

Ne revedem, in ritm de ...jonglerie la editia din 2011, Street Delivery Bucuresti !

Timp de trei zile pe an, inchidem strada Arthur Verona pentru masini si o deschidem pentru oameni.

 

Sloganul sub care se desfasoara editiile Street Delivery in toate centrele din Romania isi are punctul de pornire anul 2006 - "Art Delivery – Strada Arthur Verona este strada ta!” eveniment condus de Libraria Carturesti si Ordinul Arhitectilor din Romania, ce pleda pentru reinventarea si intarirea rolului structural pe care spaţiul public îl joacă în viaţa locuitorilor cetăţii, prin convertirea peisajului urban in spaţiu viu.

 
 

Motivatia s-a concretizat prin acte de arta, iar jongleria, apartinand artei stradale, s-a dovedit unul din suplimentele delicioase, preferate de numarul tot mai mare de participanti ai evenimentului. Juggler.ro, prezent la mai toate editiile Street Delivery din Bucuresti, crede cu tarie, ca orice petic de beton, poate "creste" intr-o oaza de liniste, in agitatul Bucuresti, ca orice moment, din putinul nostru timp liber, se poate imbogati prin 5 minute de jonglerie.

 

Ne revedem @ Street Delivery, pe 10-12 iunie ! Editia din 2011 iti pregateste spectacole de jonglerii cu foc, pe parcursul celor doua seri si ateliere de jonglerie in fiecare dupamasa. Magazinul Juggler.ro iti pune la dispozitie o gama variata de articole de jonglat.

 

Citeste mai multe despre program, istoric si activitatea tuturor oraselor participante [accesand situl oficial Street Delivery - click aici]

 

Text: Oana Oprea

Etichete legate de conținut: Continut test 1