Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Transylvalians Festival 2015

Festivalul Transylvaliens nu este doar o reuniune in aer liber, ci un eveniment unde diversitatea culturala, arta moderna, muzica formeaza o armonie deplina cu mediul natural minunat al Transilvaniei, inima Gradinii Carpatice.

In localitatea Ludus, in apropiere de Sibiu, iesim si noi sa jonglam in aer liber, la acest eveniment de succes. Vom organiza seri de spectacole de jonglerii cu foc si dupa-amiezi colorate, cu poiuri, hula-hoopuri si alte articole, unde vei putea incerca toate jucariile noastre. Iar, daca te tenteaza sa cumperi, magazinul Juggler.ro iti va sta la dispozitie. Cauta gasca Juggler.ro si vino la joaca!

Mai multe detalii despre locatie, muzica si ambient gasesti aici: https://www.facebook.com/events/1594526347441341/ 

Etichete legate de conținut: Continut test 1