Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Yoyo Contest @ Yoyo Culture Romania

Toamna aceasta ți-am pregătit o listă luuungă de surprize și super concursuri împreună cu Juggler.ro, dar unul dintre cele mai importante ar fi acesta.

Toamna aceasta ți-am pregătit o listă luuungă de surprize și super concursuri împreună cu Juggler.ro, dar unul dintre cele mai importante ar fi acesta.

S-a lansat odată cu concursul național Yoyo Contest și unul dintre blogurile noastre adiacente Yoyo Culture Romania. Să le luăm pe rând...

Yoyo Contest, este prima competiție din țară, dedicată în exclusivitate amatorilor de yoyo români. Se desfășoară virtual, pe net, prin canalul You Tube și situri participante. Tot ce trebuie să faci este să jonglezi cu yoyo, să faci un clip de până în 90 de secunde, iar până la data de 14 noiembrie să urmezi exact pașii din regulament. (citește mai multe despre acest subiect, aici Yoyo Contest )

Yoyo Culture Romania promite a fi primul blog ce va găzdui toate informațiile din țară și de afară, de interes pentru yoyoplayerii români. Momentan, el conține toate detaliile concursului cu ajutorul căreia s-a lansat, dar pe viitor, chiar și tu ești invitat să-l popularizezi cu invitații la evenimente locale, articole despre yoyo-ul sau yoyo player-ul pe care îl îndrăgești cel mai mult sau orice îti trece prin cap și crezi că ar fi de folos întregii comunități Yoyo Culture Romania. Poți să începi browsingul chiar acum [ YCR]

Etichete legate de conținut: Blog