Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Fan Courier pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Yoyo Contest - Yoyos Adjusments

Yoyo Contest - Yoyos Adjusments

Pana pe 14 noiembrie ne desfatam pofta de joaca cu cele mai tari reduceri Juggler.ro.Zi de zi vei avea ocazii sa iti achizitonezi alte si alte modele de yoyo, la pret ultra-redus.

 

Juggler.ro a pregatit, special pentru tine o serie de 7 promotii, a cate doua modele de yoyo fiecare. Incepand cu 1 noiembrie, modele YYF FireDog Yoyo si Henry's Lizard Yoyo, vor fi disponibile in webshop cu un discount  de 10, respectiv 20 %.

In zilele 3-4 noiembrie,seria cu nr 2 de reduceri, consta intr-un discount de 10-20 %, la produsele Active People FlexGap Yoyo si YoyoJam DragonJam Yoyo.

 

Incepand cu 5 noiembrie, pana pe 6, ai modele Yo2 Mirage Yoyo si Henry's Cobra Yoyo la pret special, doar pe Juggler.ro, in cadrul seriei de reduceri cu numarul 3.

 

More, more, more yoyos on sale....in 7-8 noiembrie ia-ti modelele Duncan Flying Panda Yoyo si Yo2 Dark Gem Yoyo la pret redus.

 

Noul model Henry's Tiger Snake Yoyo si Play All2000 Yoyo sunt, in zilele 9-10 noiembrie, disponibile la preturi mult mai mici. Cauta-le pe site !

 

In 11-12 noiembrie ai discount la unul dintre cele mai populare modele YYF Grind Machine si noul model al firmei Active People YO2 Triple Moon .

 

Ultimele 2 yoyouri la reducere YYF Velocity si YO2 Triple Action .

 

 

 Finalul  de Yoyo Contest aduce- surpriza Juggler ! Duminica 14 noiembrie toate yoyorile prezentate in aceasta promotie,  sunt reduse cu 15% ! Daca ai ratat oferta produsului tau preferat,doar astazi ai ocazia sa pui mina pe el din nou la pret redus !

 

Iti doresti cu ardoare un model anume? Sau pur si simplu vrei sa deti tu controlul promotiilor? Foarte bine. Participa la sondajul realizat pe pagina de webshop (stanga, jos) si alege unul dintre yoyo-urile propuse pentru promotie si noi iti aducem optiunea direct pe prima pagina, direct la tine in maini....

 

Hai la joaca si ...la concurs! Ultimele zile, ultimele sanse de castig.

Etichete legate de conținut: Continut test 1