Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Yoyo Video Contest 2012 - editia toamna

Salut camarazi de joaca,

Am revenit! Pentru ca sa ne dezmortim usor degetele si sa le pregatim pentru cat mai multe jonglerii, le dam cuvantul celor de la Juggler.ro, care nu bat pasul pe loc. Ne cheama sa ne masuram numarul de spin-putere in cel mai astept concurs de yoyo, din tara - Yoyo Video Contest 2012, editia de toamna.

In 2010, Juggler.ro a provocat Romania la primul concurs de yoyoing, iar de atunci au numarat 3 editii de succes, au inchegat comunitati in orase importante din tara si au starnit interesul multora pentru tot ce inseamna yoyo.

Daca privim in perspectiva, yoyoul pe simplu pe cat pare la prima vedere, a fost un mijloc de delectare de la grecii antici pana la omul modern de astazi. Companii internationale precum Duncan, YoyoFactory, YoyoJam sau Henry's fac vibrant acest mod de joaca, prin modele care mai de care mai sofisticate.
Am ajuns sa le apreciem si noi, fie  ca suntem amatori sau doar colectionari de yoyouri unicat, trebuie sa recunoastem ca ne incita mintea cele mai rapide spinuri sau trickurile pe ata.

Gata! Ia in mana unul si go with the flow! Alte detalii despre concurs le gasesti 

 
Etichete legate de conținut: Blog