Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

ZA 2011 - Speaking Architecture

Incepand de azi, in Cluj Napoca,  toata lumea vorbeste arhitectura!


Zilele Arhitecturii - Cluj Napoca.

Incepand de azi, in Cluj Napoca,  toata lumea vorbeste arhitectura !

Evenimentul Zilele Arhitecturii lanseaza pentru editia din 2011, prin diverse mijloace , invitatia la dialog, tematici dintre cele mai diverse: scoala romaneasca de arhitectura, statutul actual al arhitectului din Romania, starea arhitecturii si pozitia actuala a studentului arhitect.

Se vor organiza conferinte, expozitii, ateliere si multe alte suprize din domeniul STRADA. Motivatia care anima evenimentul si-a gasit ecoul si in arta jongleriei.

Juggling Culture te cheama la joaca! Sambata, 7 mai 2011, incepand cu orele 20.00, in Piata Unirii, Juggler.ro si comunitatea jonglerilor din Cluj te invita la un spectacol de jonglerii cu foc, pe ritmurile instrumentelor de percutie a celor din Fabrica de Pensule.

Urmareste programul ZA 2011 [click aici]

Etichete legate de conținut: Blog