Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Alegerea lungimii potrivite pentru hamacul Aerial

Alegerea lungimii potrivite pentru hamacul Aerial Atunci când practici acrobatii sau yoga aeriala, este important alegerea lungimea materialului de care ai nevoie. Iată un ghid simplu care te va ajuta să determini dimensiunea potrivită

Atunci când practici acrobatii sau yoga aeriala, este important alegerea lungimea materialului de care ai nevoie. Iată un ghid simplu care te va ajuta să determini dimensiunea potrivită:

1. Dublează inaltimea incaperii: Materialul pe care îl achiziționezi ar trebui să fie întotdeauna cel puțin dublul distantei dintre  punctului de fixare in tavan si podea. Aceasta asigură o lungime suficientă pentru a executa diverse mișcări și înfășurări.

2. Adaugă lungime suplimentară: se recomandă adăugarea a aproximativ 1-2 metri suplimentari la lungimea materialului. Această lungime adițională permite existența unei cozi, ceea ce poate fi benefic, mai ales pentru începătorii care învață schemele aeriale de baza. Cu toate acestea, dacă preferi să nu ai material în plus pe podea, poți să nu adaugi acei 2 metri suplimentari.

De exemplu, dacă înălțimea în camerei tale este de 3 metri, poți alege o lungime de mătase dublă față de înălțime (6 metri) plus 1 metru (7 metri în total). Astfel vei avea suficient material pentru sesiunile tale de antrenament.

Urmarind acest ghid, poti să fi sigur că vei comanda cantitatea potrivită de material pentru a susține rutinele și mișcările tale în mod eficient. Nu uita să acorzi întotdeauna prioritate siguranței și să consulți profesioniști sau practicanți cu experiență pentru recomandări personalizate.

Poți alege aici din hamacele aeriale oferite de Juggler.ro, toate cu transport gratuit! Iți dorim zbor plăcut!

Etichete legate de conținut: Blog