Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Cum sa jonglezi cu hula hoop - Partea 3

A trecut ceva vreme de la primele articole legate de hula hooping, asa ca sper ca ai exersat si deja stapanesti miscarile de baza... macar in parte. In caz ca nu le-ai vazut inca, poti citi partea I a tutorialului de Hooping aici, iar partea a-II a, aici.

Iti propun ca in acest articol sa ne facem o idee cam cum arata hoppingul de performanta, unde se poate practica si mai ales, de cate si de ce instrumente avem nevoie sa ajungem acolo.

Stiai ca exista hula hoopuri fosforescente? Cu leduri colorate? Sau chiar cu capete din kevlat, pentru jonglerii cu foc? Urmareste videoclipul de mai sus.

Ca si aproape orice fel de jonglerie si hooping poate fi practicat in trickuri care mai de care mai curajoase si spectaculoase. De la jonglerii complexe cu 1 hula hoop, pana la 10, chiar 20 de hoopuri in acelasi timp, fie ele simple, cu leduri, fosferescente sau cu capete din kevlar. Trucul esential e ca ele sa fie de aceeasi dimensiuni, daca vorbim de mai multe, sau daca esti curajos de dimensiuni apropiate, intr-o faza urmatoare, in care esti la stadiul de joc profesionist. Nu e complicat, nu? Nu exista un tutorial anume pentru a ajunge aici, pentru ca in aceasta faza deja fiecare din voi, dintre cei care il practicati, insemna ca ati exersat multe ore si ati ajuns chiar la un stil propriu.

Noi credem ca hula hoopingul arata foarte bine... si te mentine in forma. Asa ca ce mai astepti?! Hai la joaca!

Pe curand,

Oana.

 
Etichete legate de conținut: Blog