Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

DiaContest @ Tg. Mures

Pe 24-25 noiembrie ne dam intalnire la o sesiune de jonglerii in Tg. Mures!

Comunitatea pasionatilor de diabolo din Tg. Mures organizeaza in perioada mentionata DiaContest, un concurs-festival de jonglerie.

Afinitatea lor cu diabolo se trage de multa vreme, iar in ultimii ani, jonglerii nostri si-au intins snururile in miscari care mai de care mai spectaculoase, intr-un concurs organizat chiar de ei. DiaContest cum l-au numit, s-a bucurat de aprecieri tot mai multe si tot mai multi au fost cei care au inceput sa practice acest sport nou, in oras.

In 2012, s-au hotarat ca nu e de ajuns. DiaContest se vrea un concurs si pentru jonglerii din alte oras si pentru cei cu hobby-uri din aceeas arie. Asa ca dau strigare in tara si ne cheama pe toti la joaca!

Se vor organiza ateliere de jonglerii cu maciuci, mingi, poiuri si cercuri de jonglat si pe timpul serii, le vor schimba pe cele cu kevlar, pentru jonglerii cu foc.

Magazinul Juggler.ro va spune si el "prezent" la eveniment gata sa le sara in ajutor celor care participa la concursul de diabolo, cu toata gama de produse aferenta sau celor vor sa arunce un ochi la produsele noi.

Confirma-ti prezenta la eveniment si fii la curent cu toate noutatile pe pagina de facebook a evenimentului Diacontest (click aici)

 
Etichete legate de conținut: Blog