Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Impresii de la primul contest local de kendama - by Juggler.ro

06.03.2017 21:49:00

kendam-contest

 

Asa cum v-am obisnuit deja, saptamanile trecute am lansat o noua provocare - primul concurs live de Kendama organizat de Juggler.ro, chiar la noi acasa, in Oradea.

 

Fie ca sunteti oradeni sau kendamisti din tara, stati pe aproape sa vedeti ce surprize va mai pregatim!

Dupa cum stiti, pana acum ne-am dedicat organizarii si jurizarii concursurilor online, avand experienta celor 2 mari concursuri anuale pe care le organizam in fiecare toamna si primavara pentru playeri si comunitate - Kendama Video Contest si Yoyo Video Contest. Asa am cunoscut (chiar daca doar virtual) o gramada de oameni faini si am avut privilegiul sa vedem jucatori crescand si evoluand de la un an la altul, incepand cu comunitatea kendama din Iasi, Pitesti sau Arad si continuand cu noul val kendamisti din Cluj si Oradea.

De data aceasta, insa, cu o echipa marita si multe incurajari primite de la clientii nostri din Oradea, am simtit ca putem oferi mai mult si putem ridica stacheta, organizand pentru prima data si un concurs live de kendama.

 

Si da, ne-a placut la nebunie si mai vrem, asadar in saptamanile care urmeaza vom reveni cu noi si noi surprize!

 

Concursul, dedicat in principal incepatorilor, s-a bazat pe un trick list standard si a fost organizat impreuna cu cativa din prietenii nostri kendamisti din Oradea, carora le multumim pe aceasta cale pentru arbitraj si ajutor. ;)

Emotiile au fost mari de ambele parti, dar si rezultatele au fost pe masura: concurentii sperau sa reuseasca impecabil trickurile exersate zile (sau chiar nopti) in sir, iar noi speram sa reusim sa fim cat mai atenti, sa evaluam si sa notam corect toate trickurile si sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor.

Concursul a generat o super-atmosfera si trebuie sa recunoastem ca am fost foarte placut surprinsi de spiritul de echipa si de fair-play-ul jucatorilor!

Cu toate ca erau concurenti, s-au aplaudat si sustinut intre ei si ne-au reamintit de ce ne place atat de mult ceea ce facem - pentru ca nimic nu se compara cu o sesiune de joaca unde vezi entuziasm si cresti zambete!

 

concurs-oradea-kendama

 
Etichete legate de conținut: Blog