Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Street Delivery 2018 - Bucuresti

 

Street Delivery Bucuresti va inchide, in urmatorul weekend, strazile pentru masini, transformandu-le intr-un spatiu destinat exclusiv pietonilor, creatiei si ideilor pentru un oras mai verde.  

Pe timp de zi ne vei putea gasi la standul Juggler unde te vom astepta cu zeci de jucarii, de la baloane uriase de sapun, frisbee si bumeranguri, pana la flowerstick-uri, mingi de jonglat si poiuri. Vom oferi work-shopuri gratuite pentru cei interesati de jonglerie, iar la lasarea serii, vom aprinde stick-urile si vom incepe showul cu foc!  

Alatura-te noua si echipei Street Delivery in 15 - 17 iunie, pe strada Pictor Arthur Verona din Bucureşti, pentru a crea impreuna o atmosfera de sarbatoare!

Pentru mai multe detalii despre eveniment accesati link-ul urmator: Street Delivery 2018 - Bucuresti