Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Festivalul O.Z.O.R.A

FESTIVAL OZORA UNGARIA 2013 juggler romania

Festivalul O.Z.O.R.A este unul dintre cele mai populare evenimente din sfera ritmurilor GOA, la care participa anual zeci de mii de persoane, venite din toate colturile lumii.

Inaintea editiei cu numarul 11, ce se va desfasura intre 6-11 august 2013, ne-am propus sa dam sfoara in tara si sa ne facem gasca! Vrem sa jonglezi cu noi la O.Z.O.R.A , te ademenim cu ritmurile psihedelice impartite in 6 zone principale, fiecare dotata cu o scena, si multe alte evenimente tangente, printre care bineinteles, spectacole de jonglerii cu foc.

"O.Z.O.R.A"-concept ozora localitate festival

Ozora este numele unei comune din localitatea Tolna, Ungaria, cu un istoric ce isi are originile in Antichitate. Inca de pe atunci a fost recunoscut ca un loc de intalnire, de relaxare, de meditatie.

Amplasat in zona Transdanubiana a Ungariei, bogata in privelisti verzi, impadurite si un fond construit la scara umana, locul confera o intimitate si o conexiune aparte cu natura.

Psychedelic Tribal Association (Echipa Ozora) isi propune sa continue traditia locului si sa speculeze crearea unei comunitati multiculturale, iubitoare de muzica, intr-un mediu cat mai natural, cat mai dezgolit de poluare, de dotari masiniste.

Noi credem ca le iese. In fiecare an s-a observat o evolutie atat a calitatii, cat si a organizarii festivalul, confirmata de numarul tot mai mare de participanti.

"O.Z.O.R.A"-zone

CIRCUS  circus stage ozora juggling(foto dreapta)- zona noastra preferata. Aici se intampla magia! E locul de desfasurare al jongleriilor, pe timp de zi sau noapte, si al petrecerilor trance.

Dupa cum bine stiti, in momentul aparitiei si raspandirii stilului goa, acesta a fost asociat cu spectacolele de jonglerii cu foc. Conceptul a fost atat de apreciat, incat incepand de atunci, acestea doua (jonglat si muzica goa) merg mana-n mana si evolueaza impreuna, fiind gustate de tot mai multi jongleri. Punctul de inceput, prima editie Ozora, e marcat ca o noua era, o Renastere in arta manipularii obiectelor. Astazi se practica prin trickuri din ce in ce mai complexe, facand concurenta circului traditional.

pumpui ozora jugglerPUMPUI (foto stanga)- e una din primele zone create, existand chiar de la prima editie, Festivalul Solipse 1999. Este spatiul comun de intalnire, unde se pot servi mesele, unde te poti relaxa inainte sau dupa petreceri sau te poti bucura de o dupamasa de film.

Zona este deschisa pe tot parcursul festivalului fiind accesibila tuturor.

EXHIBITION -zona expo. Incepand de anul trecut, Ozora incearca sa integreze si mai mult artele in festival si a creat o galerie. Poti vizita expozitii de pictura, arta digitala si alte instalatii psihedelice, realizate de oameni talentati de pe tot globul.

LABIRINTUL (foto dreapta) labirint ozora juggler romania- o zona cu trasee pietonale, pe care poti sa te pierzi...sau sa te regasesti, poti sa lasi ganduri scrise pentru ca altii sa le gaseasca sau chiar si cadouri.

DRAGON NEST - Gradina Magica este un punct cheie al festivalului. Organizatorii s-au hotarat pe parcursului ultimelor editii sa lanseze o serie de programe care sa intareasca scopul si imaginea acestuia, iar locul unde urmau ca ele sa se realizeze este Gradina Magica, dotata cu o scena, unde se mixeaza influentele cele mai actuale, mai putin comune din goa. Incepand de la muzica religioasa medievala, ale triburilor africane Gnawa sau chiar folk autohton. Nu sunt excluse nici instrumentele de percutie, generand ritmuri live, vibrante.

BAZAAR - zona comerciala. Este probabil zona cea mai vie, cu un freamat permanent multicultural. Contine spatii comerciale diverse, specializate si o aria mai larga dedicata artizanilor si produselor de mestesug.

PARADIS haven ozora juggler romania (foto stanga) - zona deschisa doar pentru cei care au nevoie de masaj psihic sau mental. In dictionarul Ozora "paradisul" e locul unde toata lumea poate sa isi limpezeasca gandurile, sa impartaseasca sau sa se bucure de calatoria lor spirituala prin acest Univers. Trei echipe de psihologi, psihoterapeuti din diferite tari europene vor crea un mediu relaxant, sigur si intim pentru procesul de consultare. Ideea a fost preluata de la Festivalul Safer, din Ungaria, unde s-a bucurat de un adevarat succes.

ROATA INTELEPCIUNII (Wheel of Wisdom) - un curs sustinut de profesionisti in cadrul Gradinii Magice despre autodisciplina, despre probleme de constientizare si reflexie asupra propriei persoane. Un curs multidimensional ce a fost apreciat pe parcursul ultimilor patru ani, deoarece ofera o viziune pluristica asupra realitatii si asupra evolutiei /involutiei fiecarui individ.

SPATIUL PENTRU FOC (Fire Space) - o bucata din timp si spatiu dedicata jongleriilor cu foc. Fenomenul si-a castigat notorietatea si treptat si un loc fix in cadrul festivalului. Scopul este de a inchega o comunitate a jonglerilor si a practica jocul nostru preferat. Pot sa participe de la amatori, pana la intermediari si chiar si profesionisti.

O structura a programului atat de diversificata are in spate o echipa de organizare la fel de solida. Ozora este un festival ce promite si ofera multe. Afla tot ce trebuie sa stie accesand situl oficial: OZORA FESTIVAL. Informatii despre artisti, locatii, localitate sau chiar si despre ultimele publicatii Ozora le poti citi, iar pe fundal poti sa activezi unul din cele doua canale goa/chill.

 
Etichete legate de conținut: Blog