Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Fan Courier pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
Coltul copiilor Cauti jucarii pentru copiii sub 10 ani? Le gasesti aici!
Vezi mai multe detalii

Yoyo Video Contest 2014

Luna noiembrie e luna yoyoingul in Romania! Juggler.ro te provoaca la joaca, rulam editia din 2014 a Yoyo Video Contest.

Incingeti yoyoul, da-i drumul la spin si la cele mai spectaculoase trickuri pentru ca, asa cum te-am obisnuit, toamna lansam cel mai asteptat concurs yoyo din tara, cu cel mai tare juriu si premii pe masura. Trimite-ne videoclipul tau intre 3-25 noiembrie, iar noi te premiem pe 10 decembrie cu:

CATEGORIA ADVANCED

  • Locul I - Voucher 400 ron
  • Locul II - Voucher 300 ron
  • Locul III - Voucher 200 ron

CATEGORIA BEGINNER

  • Locul 1 - Voucher 100 ron
  • Locul 2 - Voucher 75 ron
  • Locul 3 - Voucher 50 ron

Atentie, primii 5 participanti primesc un voucher in valoare de 10 ron! Toate vouchere sunt valabile timp de 1 an de zile, in webshopul Juggler.ro.

Afla toate detaliile legate de concurs: regulament, detalii despre videoclip si juriu, dar si videoclipurile adversarilor tai de pe pagina facebook a concursului: Yoyo Video Contest 2014.

Etichete legate de conținut: Continut test 1