Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Yoyo Video Contest 2014

Luna noiembrie e luna yoyoingul in Romania! Juggler.ro te provoaca la joaca, rulam editia din 2014 a Yoyo Video Contest.

Incingeti yoyoul, da-i drumul la spin si la cele mai spectaculoase trickuri pentru ca, asa cum te-am obisnuit, toamna lansam cel mai asteptat concurs yoyo din tara, cu cel mai tare juriu si premii pe masura. Trimite-ne videoclipul tau intre 3-25 noiembrie, iar noi te premiem pe 10 decembrie cu:

CATEGORIA ADVANCED

  • Locul I - Voucher 400 ron
  • Locul II - Voucher 300 ron
  • Locul III - Voucher 200 ron

CATEGORIA BEGINNER

  • Locul 1 - Voucher 100 ron
  • Locul 2 - Voucher 75 ron
  • Locul 3 - Voucher 50 ron

Atentie, primii 5 participanti primesc un voucher in valoare de 10 ron! Toate vouchere sunt valabile timp de 1 an de zile, in webshopul Juggler.ro.

Afla toate detaliile legate de concurs: regulament, detalii despre videoclip si juriu, dar si videoclipurile adversarilor tai de pe pagina facebook a concursului: Yoyo Video Contest 2014.

Etichete legate de conținut: Continut test 1