Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Atelier de jonglerie @ Baia Mare

Atelier de jonglerie @ Baia Mare Juggler.ro si Team For Youth Association te invita, pe 17-18 august, in Parcul Mare din Baia Mare...

Ne-am vazut, ne-am placut, ce ramane de facut ?! O editie plina de culoare a Atelierului de Jonglerie.

Printre orasele pe care le indragim cel mai mult, se numara si Baia Mare. Comunitatea Jonglerilor din acest oras creste de la o zi la alta, iar luna august aduce cu sine, prilejul perfect sa ii cunoastem pe toti.

 

Juggler.ro si Team For Youth Association te invita, pe 17-18 august, in Parcul Mare din Baia Mare, la o editie cu totul aparte a "Atelierul de joaca.Cursuri de jonglerie", concept inspirat din activitatea worshopurilor oradene.

 

Ne-am propus sa antrenam 24 de oameni, sa-i initiem in tainele artei jocului si a magiei, si sa facem din ei, tineri jongleri, priceputi in a aduce zambete pe buzele copiilor.

In fiecare din cele doua zile, timp de 3 ore dimineata si 3 ore pe parcursul dupa-amiezelor, echipa Juggler.ro va sustine aceste ore de antrenament, vom jongla cu fiecare din articole bine cunoscute ale magazinului nostru.

 

Te poti alatura si tu acestor ore de distractie si jonglerie. Te asteptam cu drag, in Parcul Mare, pe 17-18 august!

Etichete legate de conținut: Continut test 1