Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Atelier de Jonglerie Oradea 2013

Atelier de Jonglerie Oradea 2013

Oradea, a venit primavara si odata cu ea si un nou sezon al Atelierului de Jonglerie! Sterge praful de pe jucarii, umple-ti desaga si vino in fiecare marti in Parcul Muzeului, din Oradea, incepand cu orele 18.00.

Oradea, a venit primavara si odata cu ea si un nou sezon al Atelierului de Jonglerie!
Sterge praful de pe jucarii, umple-ti desaga si vino in fiecare marti in Parcul Muzeului, din Oradea, incepand cu orele 19.00. 


Asa cum te-am obisnuit anul trecut, facem uz de tot ce ne pica prin maini si jonglam! Ardem multa calorii, ne vitaminizam cu mult soare si coloram cerul in volute de poiuri.


Cand se lasa intunericul, cu mult curaj, punem mana pe jucariile cu kevlar. Cinstim fiecare intalnire, cu artificii si scantei cum numai noi stim mai bine prin sesiuni de jonglerii cu foc.


Nu stii sa jonglezi, dar ai vrea sa inveti? Locul tau e in mijloc nostru. Avem tot ce iti trebuie, desaga Juggler.ro aproape, echipa Juggler.ro langa tine sa iti impartaseasca toate trickurile ca la carte.


In cazul in care vremea nu tine cu noi sau apar alte schimbari neprevazute, ne adaptam si mutam atelierul pe martea care vine, cu ore prelungite.


Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati legate de organizare, acceseaza pagina de Facebook evenimentului! 


Hai la joaca!

Etichete legate de conținut: Continut test 1