Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Atelier de Jonglerie Oradea - Christmas Edition

Atelier de Jonglerie Oradea - Christmas Edition

Acum ca ti-ai facut datoria de familist, i-ai dat mamei pulovarul mult visat si bunicului trabucul: Pregateste-te sa schimbi tonul sarbatorilor!

Caldura, prieteni, familie, zapada, voiosie, cadouri, foc... toate acestea descriu atmosfera calda a Craciunului. Acum ca ti-ai facut datoria de bun familist, i-ai dat mamei pulovarul mult visat si bunicului trabucul: Pregateste-te sa schimbi tonul sarbatorilor!

 

Juggler.ro isi pune haine de sarbatori si da alt sens cuvintelor de mai sus! Alatura-te familiei noastre de prieteni pe 24 Decembrie 2011 de la orele 21:00 si hai in Parcul Muzeului din Oradea sa recream caldura, voiosia si focul verii trecute intr-o sesiune de Fire Juggling in zapada! Tu adu-ti jucariile cu foc, noi aducem uleiul pentru jonglat. N-ai jucarii? Nu te panica! Hai si experimenteaza cu ce-avem noi in sac! Sharing is caring, asa ca hai si imparte cu noi experiente frumoase si zambete multe! Acelasi loc, decor diferit!

 

Sa va vedem! Cine sunt mai tari? Ingerasii de zapada sau cei de foc?

Etichete legate de conținut: Continut test 1