Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Bulzai la Incubator107

Bulzai la Incubator107

E clar, incubator107 cam întinde coarda! Hai să fim BULZAI la început de an pe 7 ianuarie de la 8 seara și până-n zori, la Popa Nan 82. Scrie-ne ca să-ți arcuim o invitație.

E clar, incubator107 cam întinde coarda! Hai să fim BULZAI la început de an pe 7 ianuarie de la 8 seara și până-n zori, la Popa Nan 82. Scrie-ne ca să-ți arcuim o invitație. Donează-ne 20 lei fioroși ca să îmblânzim dările. De vii cu merinde, noi venim cu licorile.

Nocturna îți întinde-o cursă – de vrei, vii; de vii, vai de tine! Te luăm pe sus, te închidem în taraba cu jocuri și-n vorbitorium. Jucător și orator te faci și-n 2012 te punem să tragi. Te lăsăm să te refaci și-n Feng Shui devii dibaci. Doar atât și te-a luat Gaia: magie cu cărți, chiromanție și pe Morse îl învârți.

Asta mai lipsea – să ne facem haiduci – pornim caravana incubator107 cu ștafeta țintită spre Iași. De câștigi la concursul de Darts, vii cu noi! Primim donații de la ăi mai avuți pentru drumul lung, friguros și anevoios din 21-22 ianuarie.

Ambuscadă cu ceai, cafea, licori energizante și amuzante. Te căutăm prin buzunare de ne-ai adus merinde, de nu, îți dăm numai pâine cu sare. În fuga cailor, te ia pe sus maestrul aikido Florin Popescu. Petra Acker și prietenii îți iau piuitul și-apoi te torturăm cu amintirea verii târzii. De ai talent, spune-acum! Hai lasă vrăjeala și treci la croșetat, la dansat și la înviorat.

Pelerinaj în incubator107 – începe-n taină teatrul labirint. Răsare soarele, pâș pâș și tu tot zâmbești. Ai căutat-o cu lumânarea. Învață de la noi și întinde-te mai mult decât ți-e plapuma. Noapte bună – Bună dimineața!

Etichete legate de conținut: Continut test 1