Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Cirque Plume

"Inceputul inceputului se naste, de fapt, in mintea noastra. Cu toti ne luptam cu ideea visurilor proastesti, cu abnegari,  nelasand loc sacralitatii acestui act. Cum vom manui visurile utopice?! Le vom celebra!" Totul a inceput in anul 1979, intr-o barca, in localitatea Besançon, Franta.

Patru membrii fondatori a ceea ce avea sa devina Cirque Plume ulterior, motivati de dorinta arzatoare de a practica arta circului si arta stradala, si-au luat inima-n dinti si-n maini un manual de jonglerii pentru copii si au inceput sa jongleze.

Pentru ca in anul 1980, incurajati si de "L'atelier du marché" sa participe deja, la un festival de teatru, stradal.

Au urmat multe alte spectacole axate pe teatru, dans, tehnici circaresti, muzica, sustinute in localitati rurale, in targuri, dar si pe bulevardele marilor orase.

S-au descurcat atat de bine, incat in anul 1984, unul dintre ei, Bernard Kudlak a venit cu o propunere: sa realizeze impreuna ceva ce avea sa le uneasca visurile, sa le contopeasca politiciile, corpurilor lor, dorul lor pentru o fratie ce sustinea un concept non-violent si popular...CIRQUE PLUME.

In primii ani, spectacolele au fost anoste, inocente, lipsite de gratia, farmecul si culoarea aparte pe care au reusit ulterior sa o reliefeze. Noi le suntem recunoascatori pentru perserenta de care au dat dovada, pentru ca astazi sa ne putem bucura de ei, de imaginatia si talentul lor si de faptul ca au pus in scena spectacole reusite.

Anul aceste ii putem urmari in "Le Atelier du Peintre", daca ajungeti prin Franta.:) Ei sunt recomandarea mea pentru voi saptamana aceasta. Invatati sa luptati, sa fiti rabdatori, perseverenti, fata de idealurile vostre, preluati conceptul, forta, motivatia lor si bucurati-va de toata magia care au pus-o pe scena, dar si pe site-ul lor oficial, din care eu am incercat sa va fur o crampeie, astazi. Cu drag. 

Pe curand!

Etichete legate de conținut: Blog