Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Concurs Diabolo @ Slobozia

Concurs Diabolo @ Slobozia

Juggler.ro te cheamă la joacă la un nou concurs de diabolo în Slobozia...

Juggler.ro te cheamă la joacă la un nou concurs de diabolo în județul Giurgiu.

Comunitatea din Slobozia este formată din membrii devotați jocului cu diabolo, iar numărul lor este într-o continuă expansiune.

Pe noi ne-a animat determinarea și pofta lor de joacă și ne-au convins să le oferim sanșa creării unui concurs pe măsura devotamentului lor.

Astfel s-au pus bazele "Concusului de Diabolo" ce se va desfășura în data de 24 iulie 2010, în fața Școlii Generale din localitate, de la orele 12.00.

Manevrele și regulamentul lor au fost inspirate din cel al comunității diaboliștilor din localitatea Giurgiu și concursul lor "Diabolo Contest". Noul concurs se va desfășura conform principiului "HORSE" și va avea o capacitate de 20 de participanți.

Daca ești din Slobozia și ești amator de diabolo vino și tu la competiția susținută de Juggler.ro ! Inscrie-te cât de curând la unul din numerele de telefon: 0720 551 150 sau 0765 014 999

Etichete legate de conținut: Continut test 1