Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Cum sa jonglez cu astrojax? Horizontal Orbit.

HORIZONTAL   ORBIT (sau Orbita Orizontala) este ceva mai dificil de realizat, decat Vertical Orbit, dar este unul dintre pasii de baza a jongleriei cu AstroJax.

HORIZONTAL   ORBIT (sau Orbita Orizontala) este ceva mai dificil de realizat, decat Vertical Orbit, dar este unul dintre pasii de baza a jongleriei cu AstroJax.

  • Pozitia de start (foto dreapta) ---->

MANA: Tineti in cate-o palma un capat de minge.

ASTROJAX: Rotiti mingea din mijloc astfel inca sa urmeze traiectoria unui cerc vertical.

  • Miscarea de baza (foto dedesubt)

MANA: se misca in cercuri mici, pentru a mentine mobilitatea bilei mediane.

ASTROJAX: Mingea din capatul suspendat si cea din mijloc se rotesc in cercuri de diametre diferite si la diferite altitudini. (sunt distantate).

  • TRICK: Tineti capetele astrojax-ului in cate o mana si miscati mingea mediana, intre maini, sub forma unui cerc vertical. Acum, intoarceti-va ambele maini 90 de grade, pentru ca cercul dupa care se misca mingea din mijloc sa fie orizontal. Continuati aceeasi miscare de rotire a bilei de pe sfoara, tinand in maini mingile de capat. Exersati putin, apoi treptat eliberati capat de jos si incepeti sa va miscati mana care sustine acum tot ansamblul in partea superioara, in miscari circulare, controlabile.
  • INTREBARE frecventa. CE FACI DACA...

Dupa eliberare, mingea de capat se deplaseaza haotic?

-->Incerci sa rotesti mingea mediana intr-un ritm mai lent. Ea va coordona apoi, mingea de mai jos, aflata sub ea, pe ata.

Observatii:

Poti sa treci usor de la VERTICAL orbit la HORIZONTAL, miscandu-ti mana, din pozitia de baza a Orbitei Verticale (cea de sus in jos),  in miscari rotative.

Pentru a progresa, incearca sa alterneze aceste doua trick-uri de baza, astrojaxul va deveni, in scurt timp, cel mai bun prieten. :)

Etichete legate de conținut: Blog