Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Desculti in Tineretului

Desculti in Tineretului

Joaca-te in aerul proaspat al primaverii. Redescopera Parcul Tineretului si placerea jocului intr-un mediu mai curat....

Nu v-ati plictisit de gunoaiele din parc? Noi DA ! :)

Pentru asta am dat startul proiectului "Desculti in parcuri". Iesim la o bere, mancam o portocala si facem curat. Va provocam la distractie de dupa-masa in parc.

Prima oprire: Parcul Tineretului, Bucuresti.

 

 

Initiativa "Desculti in Tineretului" a celor din I C U, este un concept de reabilitare, redescoperire si convertire a spatiului verde din Parcul Tineretului, intr-un ambient placut  pentru sedere, relaxare si bineinteles, pentru joaca noastra din toate zilele.

 

Va asteptam cu mic si mare, vineri, 8 aprilie, sa aduceti tot ce aveti prin camara, instrumente de percutie si jucariile de jonglat.

 

Citeste mai multe pe Desculti in Tineretului.

 

Etichete legate de conținut: Continut test 1