Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Diabolo Culture - comunitatea jonglerilor cu diabolo din Romania

Diabolo Culture - comunitatea jonglerilor cu diabolo din Romania

Blogul Diabolo Culture s-a nascut din initiativa echipei Juggler.ro de a sustine comunitatea jonglerilor cu diabolo din Romania...

Blogul Diabolo Culture s-a nascut din initiativa echipei Juggler.ro de a sustine comunitatea jonglerilor cu diabolo din Romania.

Ne-au dat un impuls avantul grupul din Giurgiu, care cu mult patos, au organizat concursuri de diabolo in oras, se intalnesc si se consulta in ale jonglatului. Foarte frumos. Le multumim pentru initiativa si speram ca blogul creat special pentru ei sa le fie de folos.

DC, cum l-am numit noi, se doreste a fi platforma virtuala de “intalnire” a jonglerilor de pretutindeni ce prefera aceasta nisa- diabolo, si nu numai. Aceasta comunitata este un exemplu concret de apreciere, de multa munca si sarguinta .

Le uram multa bafta pe mai departe! Voua va recomandam sa le vizitati blogul si sa fiti alaturi de ei!

Etichete legate de conținut: Continut test 1