Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Earth Hour 2012

Earth Hour 2012

Nu-ti fie frica de intuneric, natura iti lumineaza viata!

In fiecare an, in ultima sambata din luna martie, milioane de oameni, institutii si companii sting luminile timp de o ora, alaturandu-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

 

Bazat pe indemnul de a stinge lumina pentru o ora, Earth Hour a devenit, in timp foarte scurt, un eveniment global anual, marcat in ultima zi de sambata din luna martie, care este foarte aproape de echinoctiu, astfel incat toate orasele au parte de intuneric in intervalul 20:30-21:30.

 

Oradea se alatura, ca in fiecare an, oraselor ce vor stinge lumina pentru o ora in solidaritate pentru natura. Juggler.ro se alatura miscarii in speranta de a aduce aminte oradenilor de originile noastre de dinaintea electricitatii. Echipa Juggler va lumina ochii trecatorilor printr-un spectacol cu foc, pe data de 31 martie, incepand cu ora 20:30, in fata Primariei Oradea

 

Va asteptam sa celebram natura impreuna!  

Etichete legate de conținut: Continut test 1