Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

East Psy Story

East Psy Story

Sambata, 29 ianuarie 2010, Juggler.ro si Samsara Crew, Cluj, te invita in EverGreen, din Oradea, la prima petrecere psy, East Psy Story !

Ritmurile psihedelice sunt un amalgam de energie, cadente sintetice si complexe de mixaje sonorice, ce energizeaza puternic atmosfera oricarei petreceri. Inca de la primul boom, din 1995, Londra, psy trance si-a creat amatori mai peste tot in lume, chiar si in Romania.

 

Juggler.ro sustinator al conceptelor juggling gathering si promotorul jongleriei din Romania, initiaza joaca, in ritmuri psy, pentru prima data si in Oradea.

 

Sambata, 29 ianuarie 2010, echipa Juggler.ro impreuna cu Samsara Crew te asteapta in Evergreen, Oradea, sa creeam o poveste, intr-un decor feeric, intr-o locatie aparte, cu jonglerii pe timp de seara si un fire performance sustinut de Juggler.ro, la miezul noptii.

 

Punem punctul pe "J" impreuna cu tine, incepand cu orele 21.00. Te initiem in lumea jongleriei, te purtam in volutele salbatice de foc spre esenta pasiunilor tale launtrice.

 

Text: Oana Oprea

 

Etichete legate de conținut: Continut test 1