Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Fan Courier pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
Coltul copiilor Cauti jucarii pentru copiii sub 10 ani? Le gasesti aici!
Vezi mai multe detalii

EJC 2011 Munchen

EJC 2011 Munchen

European Juggling Convention 2011, din Munchen, lanseaza invitatia la joaca Romaniei ! Participa, impreuna cu Juggler.ro, la singura conventie destinata exclusiv jonglerilor...

In fiecare an, incepand cu 1978, o reuniune internationala a jonglerilor a fost sustina pe teritoriul continentului european. Atena, Copenhaga, Rotterdam, Edinburg si multe alte orase s-au intrecut in a face din aceasta un eveniment local, un spectacol de magie si culoare.

Daca in 2010, Finlanda a fost tara gazda, in 2011 ne fixam privirile pe Germania, orasul Munchen. Programul tipic include traditionala parada prin centrul orasului a tuturor participantilor (unde e musai sa jonglezi), scene deschise, cu diferite programe dedicate jongleriei si spectacolul final, in inchiderea Conventiei Jonglerilor, cu demonstratii ale jonglerilor amatori, avansati, dar si a celor mai buni din lume.

 

Daca la inceput, Conventia s-a bazat pe o mana de oameni, 20, astazi peste 5 000 de participanti ii calca pragul si nu degeaba. Conventia e animata de multe jocuri, concerte, competitii sportive, de unde credeti ca am aflat si noi de JolleyStick si VolleyClub? Aici si-au pus bazele.

 

Vino, impreuna cu Juggler.ro, la EJC, editia 2011, in Munchen, Germania, in perioada 6-14 august. 

 

Text: Oana Oprea

Etichete legate de conținut: Continut test 1