Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

EJC 2011 Munchen

EJC 2011 Munchen

European Juggling Convention 2011, din Munchen, lanseaza invitatia la joaca Romaniei ! Participa, impreuna cu Juggler.ro, la singura conventie destinata exclusiv jonglerilor...

In fiecare an, incepand cu 1978, o reuniune internationala a jonglerilor a fost sustina pe teritoriul continentului european. Atena, Copenhaga, Rotterdam, Edinburg si multe alte orase s-au intrecut in a face din aceasta un eveniment local, un spectacol de magie si culoare.

Daca in 2010, Finlanda a fost tara gazda, in 2011 ne fixam privirile pe Germania, orasul Munchen. Programul tipic include traditionala parada prin centrul orasului a tuturor participantilor (unde e musai sa jonglezi), scene deschise, cu diferite programe dedicate jongleriei si spectacolul final, in inchiderea Conventiei Jonglerilor, cu demonstratii ale jonglerilor amatori, avansati, dar si a celor mai buni din lume.

 

Daca la inceput, Conventia s-a bazat pe o mana de oameni, 20, astazi peste 5 000 de participanti ii calca pragul si nu degeaba. Conventia e animata de multe jocuri, concerte, competitii sportive, de unde credeti ca am aflat si noi de JolleyStick si VolleyClub? Aici si-au pus bazele.

 

Vino, impreuna cu Juggler.ro, la EJC, editia 2011, in Munchen, Germania, in perioada 6-14 august. 

 

Text: Oana Oprea

Etichete legate de conținut: Continut test 1